Kundecases

Hvad får kunderne ud af vores rådgivning?
Vil du høre mere?
Louise

Kemien var god, men Louise fik valgt den helt forkerte ejendomsmægler

Louises valg af første ejendomsmægler, var baseret på god kemi og ikke på fakta. Efter 6 måneder var lejligheden stadig ikke solgt!

Louise havde valgt en mægler med en dårlig rating, dårlig statistik og 2% af hans forretning var lejligheder og 98% var villaer. Louises beslutning var på ingen måde rationel eller objektiv.

Louise kan sagtens se i dag, at det var et håbløst match, men dengang var det en irrationel beslutning baseret på god kemi – hvad kunne gå galt?

En ny ejendomsmægler blev udpeget på baggrund af vores  mægleranalyse, med fokus på og kompetencer inden for ejerlejligheder. En forbedret indretning af lejligheden var nødvendig for at skabe fornyet efterspørgsel.

Louise ender med at få kr. 135.000 mere for hendes lejlighed og spare kr. 30.000 på salæret, på baggrund af vores rådgivning og anbefalinger.

Sara og Daniel spildte næsten 2 år i et forkert prisniveau!

De blev lovet en salgspris, som endte med, at de spildte 21 måneder i et forkert prisniveau! Sara og Daniel bestiller herefter sælgerrådgivning hos Helt Solgt. Nu vil de gerne sælge boligen klogere og på et mere oplyst grundlag.

På baggrund af vores mægleranalyse, sidder de nu med et helt andet billede af markedet. De har erfaring – bitter erfaring, men de har også fået indsigt og rådgivning i aflæsning af markedet, så de kan introducere villaen til en realistisk pris.

Der udføres en salgsoptimering af boligen, herunder ny indretning og oprydning.

Nye billeder af villaen kommer til at præsentere villaen bedre og den nye ejendomsmægler kunne skabe en nyhedsværdi, som resulterede i et vellykket salg til prisen, på 3,5 uge.

Sara og Daniel
Hanne og Morten

Efter 6 måneder og to prisnedsættelser, måtte der ske noget!

Hanne og Morten måtte efter godt 6 måneder og 2 prisnedsættelser skuffende se til, at huset ikke blev solgt på trods af mange fremvisninger. De kontakter Helt Solgt, med behovet for uafhængig rådgivning, til at komme i mål med boligsalget.

Helt Solgt udarbejder en mægleranalyse og det står klart, at der skal skiftes ejendomsmægler. Vi anbefaler samtidig parret, at få salgsoptimeret boligens indretning. Børneværelserne der tidligere var delvist tomme blev indrettet med seng, bord og farvede børnenavne på dørene.

Hele huset blev trimmet og forvandlet til en indbydende familievilla. Familien brugte ikke penge på selve salgsoptimering – vi brugte det de havde i huset. Huset blev solgt på første fremvisning efter salgsoptimeringen.

Trods aldersvisdom var det frugtbart at komme i “lære” 

Else og Erik synes ikke umiddelbart det er nødvendigt at indhente mere end 2 vurderinger fra ejendomsmæglere. De finder det lidt stressende og tidskrævende. “Jo flere vi spørger desto flere meninger får vi, men bliver vi klogere? Vi følger altså med i priserne for området”

Else og Erik skal ikke have 6-8 vurderinger for sjov skyld. Hvis der foreligger et oplyst grundlag efter 3 vurderinger, så er sælger beslutningsdygtig. Det handler om, at skabe et fundament til at træffe mange beslutninger. Beslutninger før, under og efter salget af en ejendom på over 6 hektar.

Helt Solgt gennemfører både en salgsoptimering og mægleranalyse for Else og Erik, fordi de ønsker overblik og struktur før, under og efter boligsalget.

Erik og Else

Vi var alligevel ikke klar til at sætte til salg!

Signe og Jonas var på trapperne til at sætte lejligheden til salg. Det rødglødende marked og en ivrig ejendomsmægler havde ført dem til alvorlige overvejelser om at sætte til salg.

De blev anbefalet at kontakte Helt Solgt, for at høre hvordan man forbereder et boligsalg? Det blev en fortrolig samtale kun med afsæt i Signe og Jonas’ situation.

De blev udfordret med spørgsmålet: Skal, kan og har I råd, lyst og tid til at sælge lejligheden? Hvad er jeres plan når I har solgt? Brug et par dage til at overveje det!

En ejendomsmægler forventer at sælger vil sælge når de bestiller en salgsvurdering. Helt Solgt kan udfordre sælger 100% uafhængigt, fordi vi ikke tjener penge på selve boligsalget.

Der er meget få ejendomsmæglere der “trykprøver” beslutningen om hvor vidt sælger er parat – det kan jo koste ejendomsmægleren salæret.

Det siger vores kunder