Om os

Vi vil ændre måden du sælger bolig på

Helt Solgt hjælper danskere i hele landet med at opnå et bedre boligsalg.

Se hvad kunderne sigerStart med 1 times besøg af rådgiver

Vores vision

Vi vil ændre måden du sælger bolig på.

Formålet med Helt Solgt er at hjælpe boligejere med at opnå det bedst mulige boligsalg. Det skal være en god oplevelse at sælge bolig, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi hjælper dig med at salgsoptimere din bolig, så den bliver mere interessant for køberne. Kan du ikke få solgt, finder vi svarene på hvad du bør gøre anderledes. Der findes bedre og billigere løsninger, end bare at sætte prisen ned!

Vi hjælper dig også med at træffe det rigtige ejendomsmæglervalg, baseret på analyse, statistik og fakta. Vi gennemgår relevante nøgletal, dokumenter og vejleder dig i hvordan du opnår en god gensidig aftale med ejendomsmægleren.

Det gør, at du kan vælge den mest kvalificerede ejendomsmægler, valgt ud fra væsentlig flere parametre end blot lavt salær, høj salgspris og god kemi.

Det kloge boligsalg er baseret på et informativt og oplyst grundlag.

Om baggrunden for Helt Solgt, stifter Mikael Stubkjær

Vi er på din side

Hvorfor vælge Helt Solgt?

Med Helt Solgt får du en 100% uafhængig og fortrolig rådgiver, der er på din side og som sikrer dig et godt boligsalg. Vi har udelukkende fokus på dine behov og ønsker.

Et boligsalg kan være svært og overvældende. Uanset hvad du ønsker at opnå med din bolighandel, vil du opleve en empatisk og personlig rådgivning.

Her finder du os

..men vi dækker hele Danmark. 

Kontor – Herning
Birk Centerparken 40, 7400 Herning

Kontor – København
Blegdamsvej 6, 2200 København