Sælgerrådgivning

Få hjælp til at opnå et bedre boligsalg

Landsdækkende sælgerrådgivning der sikrer dig et trygt boligsalg.

Få en uafhængig rådgiver, der er 100% på din side og som varetager dine interesser.

Hvad siger kunderne?Spørg os hvordan

Det siger vores kunder

Hør hvad Kamilla fik ud af vores rådgivning

Vores specialer

Sådan hjælper vi dig

Helt Solgt Salgsoptimering

Helt Solgt Salgsoptimering

Få mest muligt for din bolig, med salgsoptimering

Det kloge boligsalg starter allerede før ejendomsmægleren kommer på besøg første gang. Det er vigtigt, at din bolig er helt salgsklar, så du får den bedst mulige salgvurdering.

Salgsoptimeringen kan vedrøre elementer i tilstandsrapporten, rummenes indretning og sikre at husets fortælling matcher målgruppen.

Med +20 års erfaring og hundredvis af fremvisninger, har vi en stor viden og indsigt at trække på. Lad friske og erfarne øjne scanne din bolig, så den skiller sig positivt ud fra mængden, inden ejendomsmægleren skal fastsætte udbudsprisen.

Helt Solgt Mægleranalyse

Find den bedste ejendomsmægler og optimale udbudspris

To af de største udfordringer for boligejere er, at få valgt den bedste ejendomsmægler og optimale udbudspris på boligen.

Med baggrund i vores mægleranalyse, baseret på fakta, statistik og mange års erfaring, hjæper vi dig med at træffe de rigtige beslutninger, så du får det bedst mulige boligsalg.

Du skal vælge ejendomsmægler på et oplyst grundlag – ikke kun baseret på god kemi og mavefornemmelse.

Vi hjælper dig med at navigere i et uoverskueligt marked, af muligheder og informationer.

Helt Solgt Mægleranalyse
Teamet

Forberedelse er den bedste investering

Det er rigtig mange boligejere der ikke ved, at de risikere at ende med en udbudspris, der er for høj eller lav, hvis de ikke forbereder deres boligsalg.

Rigtig mange boligejere kender ikke risikoen ved at være uforberedt forud for et boligsalg. De fleste ved ikke hvad de skal forberede?

Med over 20 års erfaring kan det undre, hvorfor boligejere bruger så lidt tid på at forberede boligsalget og udvælge en ejendomsmægler til at sælge deres mest værdifulde aktiv.

På overfladen ligner ejendomsmæglere hinanden, og derfor har boligejere ikke en reel chance for at gennemskue forskellen på ejendomsmæglerne og navigere i de mange tilgængelige informationer og statistikker. Måske er det forklaringen på, hvorfor valget af ejendomsmægler ofte er baseret på “kemi” og salær.

Helt Solgt hjælper dig med at analysere statistikker og nøgletal, så du får valgt den mest kvalificerede ejendomsmægler og fastsat den rette udbudspris, på et oplyst grundlag.

Sælgerrådgiving

Undgå ubehagelige overraskelser

Med Helt Solgt sælgerrådgivning undgår du ubehagelige overraskelser, i form af lange liggetider, forkerte udbudspriser og et fejlagtigt valg af ejendomsmægler.

Hvordan kan 3 lokale ejendomsmæglere vurdere den samme bolig til 3 meget forskellige priser? Hvad er værst?

  • At du vælger den laveste udbudspris og taber penge?
  • At du vælger den højeste udbudspris og får lang liggetid med muligt tab til følge?

Hvad er det kloge valg? Det hjælper Helt Solgt dig med, at finde svaret på.