Privatlivspolitik

Der gældende følgende privatlivspolitik for besøgende på hjemmesiden og kunder i Helt Solgt ApS.

Vi værner om de personoplysninger vi håndterer og følger de gældende bestemmelser i databeskyttelseslovgivningen.

Kontaktinformation

Helt Solgt ApS
Vestergade 29, 1456 København
CVR: 42183725

E-mail: info@heltsolgt.dk
Tlf.: 24 60 70 30

Brug af cookies

Vi benytter cookies på hjemmesiden Heltsolgt.dk for at optimere og forbedre brugeroplevelsen for dig, som besøgende.

Cookies er små tekstfiler der gemmes på din enhed, for at huske dine indstillinger og præferencer. Cookies kan ikke være skadelige.

Sletning af cookies

Ønsker du at slette dine cookies, kan du nemt gøre det via din browser. Her kan du se hvordan, alt efter hvilken browser du benytter.

Cookies fra tredjeparter

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, hvilket i varierende omfang kan inkludere følgende:

  • Google Analytics
  • Facebook

Personoplysninger

Helt Solgt behandler personoplysninger om dig, når du udfylder vores kontaktformular, når du sender os e-mails og for de kunder vi rådgiver.

Når du sender os din e-mail og/eller telefonnummer, via kontaktformularer eller leadformularer, giver du os tilladelse til at kontakte dig vedrørende din henvendelse.

Når du blot besøger vores hjemmeside, vil det være begrænset til et unikt ID om din enhed, geografisk placering og hvilke sider du besøger. Ikke noget der kan kobles til dig.

Alle kundeoplysninger bliver opbevaret i systemet WebCRM, der følger de gældende GDPR lovkrav. Oplysningerne opbevares i maksimalt 5 år, hvorefter de slettes. Formålet med at registrere kundens personoplysninger, er så Helt Solgt kan levere vores ydelser.

Tilsendelse af dokumenter og oplysninger

Tilsendelse af dokumenter til Helt Solgt og dertilhørende personoplysninger i ukrypteret form, er på kundens eget ansvar.

Det er frivilligt for kunden, at fremsende de ønskede dokumenter og oplysninger, men hvis det ikke ønskes, kan det medføre at Helt Solgt ikke kan yde rådgivning og at det videre samarbejde med kunden må ophøre.

Kunden kan til enhver tid få oplyst hvilke oplysninger Helt Solgt opbevarer og med hvilket formål, samt tilbagekalde samtykket.

Sletning

Helt Solgt sletter dine oplysninger, når de ikke er nødvendige længere. Vi følger bogføringslovens opbevaringsfrist, så vi kan håndtere tilbagevendende kundeforhold og leve op til vores forpligtelser. Af den grund kan oplysningerne opbevares i op til 5 år.

Kontakt os

Har du spørgsmål, kommentarer eller indsigelser, er du velkommen til at kontakte os.

Helt Solgt ApS
E-mail: info@heltsolgt.dk
Tlf.: 24 60 70 30